Christan Peters


Spot On…. Christan!

“Ik wil groeien als mens”

Christan Peters, is 27 jaar en een echte Ketsheuvelnaer … 27 jaar geleden kwam Christan ter wereld in een liefdevol gezin. Hij groeide op in Kaatsheuvel en fladderde pasgeleden uit naar zijn eigen appartement in … Kaatsheuvel.
Christan speelt al mee vanaf 24-06-2007. Op dit moment is Christan werkzaam voor CVB Ecologistics waarvoor hij documentatie verzorgd voor orders buiten Europa. Hij is begonnen met toneelspelen om zichzelf te bewijzen dat hij toneel kan spelen en kan groeien als mens. Maar ondertussen hoeft hij zichzelf niet meer te bewijzen dat hij kan toneelspelen. Christan vindt het ondertussen ook gewoon leuk om te spelen.

De rollen die voor Christan op het lijf geschreven zijn zijn de verlegen rollen. “Maar ook de zelfverzekerde rollen vind ik leuk, dit is een grotere uitdaging dan een verlegen rol.” Misschien komt dit ook omdat Christan van zichzelf redelijk verlegen is. Wanneer Christan niet verlegen is? Dat is absoluut met carnaval! Een carnvalvierder in hart en nieren. Tijdens carnaval hoeft de club ook niet op Christan te rekenen, want dan zit Christan in de kroeg lekker pintjes weg te tikken. Geef hem eens ongelijk 😉

En daar komt mijn favoriete vraag weer. Christan, als je een fictief persoon mag zijn, wie ben je dan? “Het Beest van Belle en het Beest”. Het Beest is, doordat hij veranderd is in een beest, heel onzeker. Daardoor is hij vaak boos en sluit hij zichzelf buiten. Maar van binnen is het een normaal en aardig persoon. “Ik vergelijk mij hiermee omdat ik vroeger ook onzeker ben geweest. Vanaf mijn 18e maak ik sprongen om uit dit dal te komen. Ik kom hier steeds verder in, maar nog niet allles is naar buiten gekomen.” Christan, ik als jouw interviewer, weet zeker dat je een heel mooi en bijzonder persoon bent! Jij komt er wel.

Welk stuk zou je nog een keer willen spelen Christan? “Ik zou Les Miserable willen spelen en het bekenden lach stuk Allo Allo.”

Christan heeft in de afgelopen paar toneelstukken vaak een grote rol gehad. Ook in het komende stuk heeft Christan een bepalende sfeerrol voor het stuk. Christan wil daarom ook tegen onze lezer het volgende zeggen: “Ben je nog niet wezen kijken bij een van onze toneelstukken? Kom dan toch en geef het een kans! Ben je wel al komen kijken bij een van onze stukken? Bedankt! Ik wil je graag aanmoedigen om iemand in je nabije omgeving de volgende keer mee te nemen en kennis te laten maken met toneel.”
Bedankt Christan voor je mooie bijdrage!