Skip to content

Hans Brekelmans


Spot on… Hans!

“Kom kijken en oordeel zelf!”

Hans Brekelmans, ondertussen al een “rot” in het vak aan het worden, speelt al 11 jaar mee bij Ka-Thé! In het dagelijks leven is Hans instructeur in de informatica. Hans reist door heel Nederland om trainingen te verzorgen. Daarnaast ontwikkelt hij opleidingsmateriaal op het gebied van ICT en ERP. Sinds 1999 heeft Hans zijn eigen bedrijf in deze branche.

Voor Hans is toneelspelen een echte uitlaatklep. Het is fijn om iemand anders te kunnen en mogen zijn. De rollen die Hans speelt vindt hij eigenlijk allemaal leuk. Dit is zodat hij geen ‘stempel’ krijgt om een bepaalde rol te spelen. Hiermee bedoelt Hans dat hij niet altijd de slechterik of juist de goederik wilt zijn, maar hier een afwisseling in wilt blijven maken.

Ook Hans kreeg de vraag: Als je jezelf zou mogen vergelijken met een fictief personage, wie ben jij dan? “Ik zou mijzelf vergelijken met de aangever van de hoofdrolspeler, zoals een Lambiek of Jerommeke bij Suske en Wiske”.

Hans, wat zou jij tegen onze lezer willen zeggen?
“Laat je niet beinvloeden door recensies in de krant. Kom kijken en oordeel zelf!”

Als Hans mocht kiezen wat voor toneelstuk Ka-Thé binnenkort op de planken zet, dan zou dat een gezellig/leuk toneelstuk zijn. Zoals bij menige toneelliefhebber: Allo Allo.

Ik eindig bij Hans met de vraag: “Aan wie van onze leden zou jij een keer een vraag willen stellen en welke is dat dan?” “Dat zou zijn aan Willie Peters, we spelen heel vaak met elkaar op het podium maar we hebben weinig kansen om elkaars tegenspelers te zijn, dus daarom de vraag ‘Wanneer zijn wij nou eens een keer elkaars tegenspelers?’”

Bedankt voor je enthousiaste bijdrage Hans!