Stephanie Pistorius


 

Spot on … Stephanie

“Ze tuft in haar autootje heel Kaatsheuvel rond!”

Stephanie Pistorius is een van onze trouwste leden. Elke dinsdagavond zit Stef, zoals wij haar mogen noemen, stipt om acht uur in de Gildenbond bij de repetities. Al 11 jaar maakt ze deel uit van de club. Een paar maanden geleden was er sprake dat Stef zou stoppen bij toneel omdat ze zou gaan verhuizen, maar dat is gelukkig nog even uitgesteld.

Stef werkt bij Prisma en verzorgd de lunch bij onder ander de Rode Loper in Kaatsheuvel. Dit vindt ze erg leuk om te doen. Ze tuft in haar autootje heel Kaatsheuvel rond.

Het leukste aan toneel vindt Stef dat ze met andere mensen toneel kan spelen. Ze is een echte lacher en regelmatig heeft Stef dan ook de slappe lach wanneer we aan het repeteren zijn. Ze speelt bij Ka-Thé kleine rolletjes en doet veel figuratie werk.

Wat Stef nog zou willen spelen is een lach stuk. Eentje waar het publiek bijna van in zijn broek moet plassen. Dat lijkt ook mij heerlijk om te spelen Stef, dus goede keuze!

De moeder van Stephanie is nauw betrokken bij toneel. Corrie helpt vaak als vrijwilliger met kleding, kaartverkoop, consumptie bij houden, lootjes tellen/trekken. Ook Stephanie helpt tijdens de lootjes ronde in de pauze regelmatig met het trekken van de lootjes.

Als Stephanie zich moet vergelijken met een fictief figuur komt ze uit op Bassie. En dat is heel begrijpelijk! Bassie is grappig en wilt andere mensen ook graag foppen. Stef houdt hier ook van.

Dan heeft Stef een brandende vraag aan een van onze leden. Wilma, waarom wilde jij regisseur worden? Wellicht dat Wilma deze vraag kan beantwoorden!

Stef, super bedankt voor je tijd. Wij hopen dat je nog lange tijd lid blijft!