Skip to content

Susette Grootswagers

Spot On … Susette

Susette is 43 jaar en heeft twee kinderen en een partner. Ze woont in Tilburg. Vanuit Tilburg komt ze elke dinsdag naar Kaatsheuvel om mee te spelen bij Ka-Thé. Ook haar vader Jan Grootswagers speelt bij de club. Ze werkt in de zorg als verpleger bij CCC Thuiszorg in Tilburg. Iets totaal anders dan toneelspelen..

Wat Susette zo leuk vindt aan het toneelspelen is dat zij iemand anders kan zijn. Dat was haar opzet ooit, en dat is zeker gelukt. Ze kan haar ei kwijt en mensen vermaken, entertainen zoals Susette het zo mooi verwoord.

Wat voor soort rollen speel je graag? “Ik speel graag dramatische rollen. In dit stuk speel ik voor het eerst een totaal ander type dan dat ik normaal zou spelen, maar ook dit vind ik geweldig. Het is totaal het tegenovergestelde van hoe ik normaal ben en wat ik normaal speel.”

Lijkt je karakter op een dramatissch persoon? “Nee totaal niet. Ik ben altijd een vrolijk en positief persoon. Wat ik nu speel is meer een Cruella de Vil (101 Dalmatiërs).

“Als ik kijk naar de stukken die ik graag speel, dan is dat drama. Daar hou ik van. Echt van die volksstukken. Voorbeeldje; Hoop van Zegen en Kind van de Buurvrouw. Misschien bij de lezer wel bekend?”

Wat wil jij nog zeggen tegen onze lezer Susette? “Kom vooral kijken, we proberen elke keer weer iets moois op toneel te zetten. We hebben verschillende genres en veel talent. Een combinatie die iedere lezer eens zou moeten ervaren!”

Bedankt Susette voor je bijdrage!